0489 72 17 49 0489 72 17 49

Ventilatie voor een optimaal leefklimaat

KMA Service - Ventilatie

Naast sanitair en centrale verwarming kunt u eveneens bij KMA Service terecht voor systemen voor ventilatie in regio Heusden-Zolder.

Waarom ventilatie?

Een goede ventilatie is noodzakelijk voor een gezond en optimaal binnenhuisklimaat. Oudere woningen hebben vaak een natuurlijke ventilatie door bestaande kieren en scheurtjes in de constructie. Het zijn dus vooral nieuwbouwwoningen die nood hebben aan een ventilatiesysteem, en dit voornamelijk door de mate van isoleren.

Systeem C en D

Wij staan in voor de volledige installatie van systeem C en D. Bij systeem C wordt er verse lucht naar binnengebracht via roosters in de ramen en/of muren. De gebruikte lucht wordt dan mechanisch afgevoerd via een ventilator in de ventilatie-unit. Systeem D daarentegen is een volledig geautomatiseerd systeem waarbij 2 ventilatoren in de ventilatie-unit instaan voor de aan- en afvoer van lucht.

Deskundig advies

Dankzij onze nauwgezette ervaring en expertise in de sector kunnen wij u uitgebreid en deskundig adviseren over de beste optie inzake ventilatie voor uw woning. Zo bent u zeker dat u steeds de juiste keuze maakt. Bovendien werken wij uitsluitend met materiaal van gerenommeerde merken, zoals Vasco Ventilatiesystemen. Dit om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan even contact op met KMA Service in Heusden-Zolder. We helpen u zeker verder.

Kantooruren

Steeds bereikbaar op 0489 72 17 49 0489 72 17 49

We werken steeds op afspraak