0489 72 17 49 0489 72 17 49

Vakkundige installateur voor uw verwarming

KMA Service - Centrale verwarming

KMA Service is een professionele installateur voor verwarming in Heusden-Zolder en ruime omgeving, en dat merkt u. Wij leveren een totaalservice voor uw centrale verwarming.

Voor nieuwbouw en renovaties

Ons gemotiveerd team komt graag bij u langs voor de installatie van uw centrale verwarming. Wij installeren zowel ketels op gas alsook ketels op mazout. Van radiatoren en vloerverwarming tot warmteboilers, we doen het allemaal. Als vakkundige installateur voor verwarming pakken wij de werken aan van begin tot eind. Denk hierbij aan de voorbereidingswerken om de leidingen te plaatsen tot de aansluiting zelf.

Snelle service

Door onze efficiënte manier van werken en de omvang van ons team leveren wij keer op keer een snelle en correcte service. Zowel particulieren als grote aannemers kunnen een beroep op ons doen voor centrale verwarming en sanitair. Duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend met kwaliteitsmateriaal van hoogstaande merken zoals bijvoorbeeld Vaillant.

Onderhoud en dienst na verkoop

Voor het onderhoud van uw ketel werken wij samen met onze vaste partner. Wij kunnen dit steeds voor u regelen. Een eventueel probleem met uw verwarmingsinstallatie? Reken op onze dienst na verkoop voor herstellingen aan installaties die wij zelf plaatsten.

Benieuwd wat KMA Service voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat.

Kantooruren

Steeds bereikbaar op 0470 74 03 09 0470 74 03 09

We werken steeds op afspraak