0489 72 17 49 0489 72 17 49

Badkamerrenovaties en sanitair

KMA Service - Sanitair

Droomt u van een nieuwe moderne badkamer volledig volgens uw eigen stijl? Dat realiseren wij voor u. KMA Service is dé referentie voor badkamerrenovaties in Heusden-Zolder en de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen bij uitbreiding.

Totale of gedeeltelijke renovatie

Een volledig nieuwe look voor uw badkamer? Wij nemen uw badruimte volledig onder handen. Van de sanitaire installaties tot de afwerking met vloer- en tegelwerken. Wenst u bijvoorbeeld enkel uw traditioneel toilet te vervangen door een moderne hang-wc? Of wilt u uw badkamer een eigentijdse feeling geven met een moderne inloopdouche? Ook voor het vervangen van enkele sanitaire toestellen kunt u op KMA Service in Heusden-Zolder rekenen.

Volgens de regels van de kunst

Door onze jarenlange ervaring in de sanitaire sector weten wij perfect hoe we badkamerrenovaties dienen uit te voeren. Hierbij houden we steeds rekening met uw wensen en voorkeuren. Bij ons heeft u een ruime keuze aan kwaliteitsmaterialen van hoogwaardige merken zoals bijvoorbeeld Geberit. Alle mogelijke uitvoeringen kunt u bekijken in onze brochures. Indien gewenst, vergezellen we u met plezier naar de toonzaal van onze leverancier om samen de verschillende sanitaire modellen te bekijken.

Correcte dienstverlening

Omdat wij veel belang hechten aan een transparante communicatie, stellen wij telkens een vrijblijvende offerte voor u op, en dit op maat van uw wensen en budget. Zo heeft u voordien al een goed idee van het uiteindelijke kostenplaatje, en komt u nadien niet voor verrassingen te staan. Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Let op: wij focussen ons voornamelijk op het installeren van nieuwe toestellen. Voor kleine herstellingen verwijzen we u graag door naar onze partners. Klanten die een nieuwe sanitaire installatie door ons hebben laten plaatsen, kunnen uiteraard wel beroep doen op onze dienst na verkoop.

Kantooruren

Steeds bereikbaar op 0489 72 17 49 0489 72 17 49

We werken steeds op afspraak